torstai 12. joulukuuta 2013

Lanttukarjalanpaisti


800g karjalanpaistilihoja
samanmoinen kasa lanttua kuutioituna
suolaa, maustepippureita ja vettä

Laita lanttukuutiot voidellun vuoan pohjalle ja lihat siihen päälle. Lisää suolaa pari tl ja pippureita vaikka 15 kpl. Vettä sen verran että lihat just peittyy. Uuni 200 astetta ja sit ku vesi kiehuu ni vähennä 125 asteeseen. Kypsennä 5-6 tuntia, mitä kauemmin sen parempi. Sekoita sillon tällön ettei päällimmäiset pala, varsinki loppuvaiheessä ku on vettä jo haihtunu.

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Täällä tämä meidän Maijan karjalanpaisti, hyvää tulee, käytössä on :)

Maija kirjoitti...

Joo, tää on hyvvää vaihtelua tavallisseen karjalanpaistiin. :-)