Pekoni-nuudelisalaatti
Piänennä koko lautasen pinta-alalta sallaattia (esim jääsalaattia tai frisheesalaattia), kurkkua ja paprikaa.
Keitä yks "levy" nuudeleita ilman mausteita kypsäks, valuta vesi pois.
Paista pualen pakettia piäneks saksittua pekonia rappeeks.
Laita nuudelit pannulle ja kääntele niitä pekonin rasvasa.
Kaada nuudelit ja pekonit sallaatin päälle lautaselle. Syä ennen ko jähtyy.
Tää ei oo mun oma resepti, Kakku on tän mulle neuvonu. |
***
Metwursti-nuudelisalaatti
3 kirsikkatomaattia
kurkkua
paprikaa
sallaattia
(rucolasallaattia)
metwurstirouhetta tai 4 siivua silputtuna
sinihomejuustomuruja
1 pkt chili nuudeleita murskkattuna (esim Tom yam)
Viipaloi tomaatit, palottele kurkku ja paprika, revi sallaatti, silppua metwursti ja murusta sinihomejuusto. Laita kaikki sekasin lautaselle ja anna lämmetä huaneenlämpöseks.
Keitä murskatut nuudelit mausteittens kans kypsiks, valuta vesi pois. Sekota nuudelit sallaattiin ja syä.
Molemmat ohjeet yhrelle henkelle ja molemmat mun lempiruakiani.
3 kommenttia:
Nää menee kokeiluun jahka saahaa jääkaappi tyhjäks:)
Joo kannattaa kokkeilla, noi on niin hyviä! :-)
Metfurstisalaattia täytyy kokeilla. Liiterissä oli superlauantai tarjouksessa jäätelöä ja kun kuljettiin kahteen kertaan kaupat läpi niin otettiin sitten sitä metfurstiakin kun sekin kerran tarjouksessa oli :D
Lähetä kommentti