torstai 12. joulukuuta 2013

Gluteeniton lohipiirakka



Pohja:
1 dl mantelijauhoja
1,5 dl tattarijauhoja
35 g voita
1 dl juustoraastetta
suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 rkl psylliumia
vettä

Täyte:
1 prk kermaviiliä
1 prk kermaa
1 dl juustoraastetta
3 munaa
tilliä
suolaa
3 dl keitettyä riisiä

lohensuikaleita
parsakaali

(Määrät on "noin"-määriä, en mitannu ko tein piirakan.)
Paista lohenkappaleet ja keitä parsakaali (ei liian vetiseks), pannulle ja kattilaan vähä sualaa. Keitä riisi jos ei oo jääny eiliseltä ruualta yhtään.
Sekota pohjan aineet sekasin ja pistä sen verran vettä että saa hyvin levitettyä irtopohjavuakan (jossa leivinpaperi pohjalla ja voidellut reunat) pohjalle ja reunoille. Itte läästein lusikalla ni ei tarttunu sormiin.
Laita parsakaalit pohjalle, kaada päälle täyte. Pinnalle paistetut lohet ja jos viälä jäi juustoraastetta ni voi ripotella sitäki.
200 astetta pualisen tuntia.

Ei kommentteja: