torstai 12. joulukuuta 2013

Suolainen ahvenamaanpannukakku



1 litra maitoo
1 1/4 dl puuroriisiä
1 1/2 dl jauhoja
2 munnaa
2 sipulia silputtuna
2 pkt pekonia pilkottuna
1 tl rouhittua mustapippuria

Kuumenna maito kiahuvaks ja sekota joukkoon riisi, keittele parikytä minuuttia, jäährytä esim vesihauteesa tiskialtaasa. Paista pekoni ja sipulit. Vatkaa maitoon jauhot, vähä vatkatut munat ja muut aineet. Kaara pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteesa kolme varttia. Jos alkaa näyttää liian tummalta ni siirrä ihan uunin alaossaan lopuks aikaa.
Sen kans soppii karvanaama-jukurttiin (tai kermaviiliin) sekotettu chilitahna ja sinappikurkkusalaatti (+ sualaa ja sokeria).

Ei kommentteja: